Leave Your Message
010203

Центар за производи

Мобилен бензински генератор со два цилиндри од 22,5 kva 18KW еднократно трифазно префрлување со еднаква моќност Мобилен бензински генератор со два цилиндри од 22,5 kva 18KW еднократно трифазно префрлување со еднаква моќност
05

Мобилен бензински генератор со два цилиндри од 22,5 kva 18KW еднократно трифазно префрлување со еднаква моќност

2024-01-09

За овој генератор на бензин

Бензинскиот генератор од 18 KW е опремен со моќен и ефикасен мотор и 100% бакарен генератор на наизменична струја, со стабилни перформанси и низок шум. Широко се користи во банки, ресторани, продавници, хотели, станбени области, телекомуникациски базни станици итн.

999CC двотактен бензински мотор со воздушно ладење со двојни цилиндри;

Мотор за возбудување без четкички од чист бакар со AVE

Електричен старт, опремен со батерија 12V-45AN;

Отворена рамка со подвижни тркалца;

Интелигентниот панел може да прикажува информации како што се напон, фреквенција, време на работа, струја итн.;

Прилагодливи еднофазни/трифазни, различни напонски генератори, а исто така може да бидат опремени со трифазни, еднофазни напонски преклопни и други генератори на енергија;

Овој тип на двоцилиндричен генератор на бензин со воздушно ладење има моќност од 10KW, 12KW, 15KW и 18KW. Ве молиме слободно распрашајте се.

Види Детали
Двоцилиндричен електричен погон со воздушно ладење бензински генератор 15KW 3000 вртежи во минута 25 КС Двоцилиндричен електричен погон со воздушно ладење бензински генератор 15KW 3000 вртежи во минута 25 КС
06

Двоцилиндричен електричен погон со воздушно ладење бензински генератор 15KW 3000 вртежи во минута 25 КС

2023-12-27

За овој генератор на бензин

Бензинскиот генератор од 15 KW е опремен со моќен и ефикасен мотор и 100% бакарен генератор на наизменична струја, со стабилни перформанси и низок шум. Широко се користи во банки, ресторани, продавници, хотели, станбени области, телекомуникациски базни станици итн.

999CC двотактен бензински мотор со воздушно ладење со двојни цилиндри;

Мотор за возбудување без четкички од чист бакар со AVE

Електричен старт, опремен со батерија 12V-45AN;

Отворена рамка со подвижни тркалца;

Интелигентниот панел може да прикажува информации како што се напон, фреквенција, време на работа, струја итн.;

Прилагодливи еднофазни/трифазни, различни напонски генератори, а исто така може да бидат опремени со трифазни, еднофазни напонски преклопни и други генератори на енергија;

Овој тип на двоцилиндричен генератор на бензин со воздушно ладење има моќност од 10KW, 12KW, 15KW и 18KW. Ве молиме слободно распрашајте се.

Види Детали
12KW бензински генератор 15KVA-50HZ електричен стартен пренослив генератор за итни случаи 12KW бензински генератор 15KVA-50HZ електричен стартен пренослив генератор за итни случаи
07

12KW бензински генератор 15KVA-50HZ електричен стартен пренослив генератор за итни случаи

2023-12-27

За овој генератор на бензин

Бензинскиот генератор од 12 KW е опремен со моќен и ефикасен мотор и 100% бакарен генератор на наизменична струја, со стабилни перформанси и низок шум. Широко се користи во банки, ресторани, продавници, хотели, станбени области, телекомуникациски базни станици итн.

764CC двотактен бензински мотор со воздушно ладење со два цилиндри;

Мотор за возбудување без четкички од чист бакар со AVE

Електричен старт, опремен со батерија 12V-45AN;

Отворена рамка со подвижни тркалца;

Интелигентниот панел може да прикажува информации како што се напон, фреквенција, време на работа, струја итн.;

Прилагодливи еднофазни/трифазни, различни напонски генератори, а исто така може да бидат опремени со трифазни, еднофазни напонски преклопни и други генератори на енергија;

Овој тип на двоцилиндричен генератор на бензин со воздушно ладење има моќност од 10KW, 12KW, 15KW и 18KW. Ве молиме слободно распрашајте се.

Види Детали
220V еднофазен електричен старт моќност 10KW двоцилиндричен бензински мотор бензински генератор 220V еднофазен електричен старт моќност 10KW двоцилиндричен бензински мотор бензински генератор
08

220V еднофазен електричен старт моќност 10KW двоцилиндричен бензински мотор бензински генератор

2023-12-27

За овој генератор на бензин

Бензинскиот генератор од 10 kva е опремен со моќен и ефикасен мотор и 100% бакарен генератор на наизменична струја, со стабилни перформанси и низок шум. Широко се користи во банки, ресторани, продавници, хотели, станбени области, телекомуникациски базни станици итн.

R670CC двотактен бензински мотор со воздушно ладење со два цилиндри;

Мотор за возбудување без четкички од чист бакар со AVE

Електричен старт, опремен со батерија 12V-45AN;

Отворена рамка со подвижни тркалца;

Интелигентниот панел може да прикажува информации како што се напон, фреквенција, време на работа, струја итн.;

Прилагодливи еднофазни/трифазни, различни напонски генератори, а исто така може да бидат опремени со трифазни, еднофазни напонски преклопни и други генератори на енергија;

Овој тип на двоцилиндричен генератор на бензин со воздушно ладење има моќност од 10KW, 12KW, 15KW и 18KW. Ве молиме слободно распрашајте се.

Види Детали
01
01
Мобилна кула за осветлување од 7 метри со рачно подигање приколка Приспособување по барање Мобилна кула за осветлување од 7 метри со рачно подигање приколка Приспособување по барање
02

Мобилна кула за осветлување од 7 метри со рачно подигање приколка Приспособување по барање

2024-01-09

Ouyixin Електромеханичкиот јарбол со рачно подигање на кулата светилка користи 4 единици со номинална моќност од 1000 W. Изворот на светлина може да избере метална халид светилка и LED светилка. Оваа светлосна кула има 5 делови, може да се издигне до 7 метри. LED светлосна кула

Ouyixin Електромеханичка рачна кревачка LED кула светилка го усвои генераторот KOOP KDF6700 кој номиналната моќност е 5 kw, номиналниот напон е 220 V. Може да се приспособат и други марки на генератори. Поради резервоарот за гориво со голем капацитет, оваа пренослива светлосна кула може континуирано да работи 10 часа. Рачна притисна телескопска светлосна кула Метална халид светилка LED светла кула

Вообичаено подвижна светлосна кула се користи за ноќно осветлување во општински, автопатски мостови, пристаништа, рудници, градежништво во градежниот сектор и други полиња, а исто така е погодна за ноќна поправка и сцена на катастрофи. Рачна телескопска светлосна кула

Нашите вертикални јарболи и компактните светлосни кули го револуционизираа индустриското мобилно осветлување. Лесни за поставување, ракување и одржување, нашите светлосни кули обезбедуваат максимална моќност со минимален отпечаток. Со продолжено време на работа и сервисни интервали, LED безбедносни карактеристики, на нашите производи може да им се верува за да го максимизираат времето на работа и да ја вратат вашата инвестиција.

Види Детали
Ноќно градилиште светилник мобилно влечно светло возило LED инженерски светилник за итни случаи Ноќно градилиште светилник мобилно влечно светло возило LED инженерски светилник за итни случаи
03

Ноќно градилиште светилник мобилно влечно светло возило LED инженерски светилник за итни случаи

2024-01-09

Мобилните светилници можат да одат каде и да ви требаат. Овие мобилни уреди се достапни во различни конфигурации и можат да бидат избрани за да задоволат различни потреби. Цевчестата челична рамка, обвивката обложена со прав и широкото тело се дизајнирани да ги издржат најтешките услови. Ова ги вклучува оддалечените области и нерамниот терен. Овие светилници со вертикални јарболи доаѓаат стандардно со електрични или рачни макари за лесно распоредување. Стандардните аналогни контроли се лесни за употреба и овозможуваат одделно оптичко работење. Ние ја водиме индустријата со иновативни и револуционерни решенија за светилници. Нашите кули се лесни за инсталирање, ракување и одржување, обезбедувајќи максимална моќност со минимален отпечаток. Со продолжени интервали за време на работа и одржување, безбедносни карактеристики на LED или метал халид и иновативна технологија на моторот, на нашите производи може да им се верува за да го максимизираат времето на работа и враќањето на инвестицијата.

Види Детали
Опрема за осветлување на светилникот за кревање автоматска изградба на патишта од 4 метри Опрема за осветлување на светилникот за кревање автоматска изградба на патишта од 4 метри
04

Опрема за осветлување на светилникот за кревање автоматска изградба на патишта од 4 метри

2024-01-09

Мобилните светилници за осветлување доаѓаат во различни стилови и типови. Можеме да ги поделиме во две категории: мобилни светилници со рачно притискање и мобилни светилници од типот на приколка. Секоја категорија има многу конфигурации, вклучувајќи столбови за подигање, извори на осветлување, генератори и режими на движење што може да се направат сами. Секоја од вашите потреби ќе ги промени параметрите на производот; Се надеваме дека ќе можете да комуницирате со нашиот професионален менаџер за продажба и да се запознаете меѓусебно за мобилната опрема за осветлување за подигнување пред да ја купите! Откако ќе ја разбереме вашата околина за користење, можеме да ви обезбедиме решение за замена и добра услуга!

Види Детали
Рачно управувана шипка за подигнување Push-тип на мобилно осветлување на автомобилот против рикверц на ногата против ветер против поплавување работно светло Рачно управувана шипка за подигнување Push-тип на мобилно осветлување на автомобилот против рикверц на ногата против ветер против поплавување работно светло
05

Рачно управувана шипка за подигнување Push-тип на мобилно осветлување на автомобилот против рикверц на ногата против ветер против поплавување работно светло

2024-01-09

Мобилните светилници за осветлување доаѓаат во различни стилови и типови. Можеме да ги поделиме во две категории: мобилни светилници со рачно притискање и мобилни светилници од типот на приколка. Секоја категорија има многу конфигурации, вклучувајќи столбови за подигање, извори на осветлување, генератори и режими на движење што може да се направат сами. Секоја од вашите потреби ќе ги промени параметрите на производот; Се надеваме дека ќе можете да комуницирате со нашиот професионален менаџер за продажба и да се запознаете меѓусебно за мобилната опрема за осветлување за подигнување пред да ја купите! Откако ќе ја разбереме вашата околина за користење, можеме да ви обезбедиме решение за замена и добра услуга!

Види Детали
01
01
ЗА НИЕ

за нас

Сужоу Оу Јиксин електромеханичка копродукции, Ltd.

EUR Y CIN ја зграпчува новата шема на развој на кинеската економија од „меѓународен голем циклус“ до „домашен голем циклус како главно тело, домашните и меѓународните двојни циклуси се промовираат едни со други“, користиме Интернет + и Интернет иновативно размислување, го интегрираме најдоброто z синџирот на снабдување во индустријата, земете ја нејзината суштина, научете ги неговите силни страни и самостојно развивајте и иновирајте производи со висок квалитет. Да се ​​обезбедат вистински рентабилни и удобни услуги за B-end и C-крајните пазари; Користејќи го професионалното искуство и знаење акумулирано од нашиот тим во индустријата долги години, им помагаме на клиентите да обезбедат решенија, да решаваат реални проблеми и да обезбедат правилен квалитет на производите.

Гледај Повеќе

Нашиот случај

654c8573sx
Висококвалитетна опрема
Во моментов, Ouyixin Electromechanical има добиено повеќе патенти, сертификација за авторски права на компанијата и трговска марка, како и набавка на одличен добавувач, производи за заштеда на енергија и заштита на животната средина, независен иновативен бренд и повеќекратни сертификати за чест на ниво 3А.
Стапи во контакт

Топла продажен производ

Дизел генератор од 10 KW на Ouyixin Electromechanical, пумпа за вода со висок лифт и мобилни светилник се клучните производи што ќе бидат промовирани во 2023 година, со предности како што се низок шум, преносливост, интелигенција и заштеда на енергија.
Опрема за осветлување на светилникот за кревање автоматска изградба на патишта од 4 метри Опрема за осветлување на светилникот за кревање автоматска изградба на патишта од 4 метри
02

Опрема за осветлување на светилникот за кревање автоматска изградба на патишта од 4 метри

2024-01-09

Мобилните светилници за осветлување доаѓаат во различни стилови и типови. Можеме да ги поделиме во две категории: мобилни светилници со рачно притискање и мобилни светилници од типот на приколка. Секоја категорија има многу конфигурации, вклучувајќи столбови за подигање, извори на осветлување, генератори и режими на движење што може да се направат сами. Секоја од вашите потреби ќе ги промени параметрите на производот; Се надеваме дека ќе можете да комуницирате со нашиот професионален менаџер за продажба и да се запознаете меѓусебно за мобилната опрема за осветлување за подигнување пред да ја купите! Откако ќе ја разбереме вашата околина за користење, можеме да ви обезбедиме решение за замена и добра услуга!

Види Детали
Двоцилиндричен електричен погон со воздушно ладење бензински генератор 15KW 3000 вртежи во минута 25 КС Двоцилиндричен електричен погон со воздушно ладење бензински генератор 15KW 3000 вртежи во минута 25 КС
04

Двоцилиндричен електричен погон со воздушно ладење бензински генератор 15KW 3000 вртежи во минута 25 КС

2023-12-27

За овој генератор на бензин

Бензинскиот генератор од 15 KW е опремен со моќен и ефикасен мотор и 100% бакарен генератор на наизменична струја, со стабилни перформанси и низок шум. Широко се користи во банки, ресторани, продавници, хотели, станбени области, телекомуникациски базни станици итн.

999CC двотактен бензински мотор со воздушно ладење со два цилиндри;

Мотор за возбудување без четкички од чист бакар со AVE

Електричен старт, опремен со батерија 12V-45AN;

Отворена рамка со подвижни тркалца;

Интелигентниот панел може да прикажува информации како што се напон, фреквенција, време на работа, струја итн.;

Прилагодливи еднофазни/трифазни, различни напонски генератори, а исто така може да бидат опремени со трифазни, еднофазни напонски преклопни и други генератори на енергија;

Овој тип на двоцилиндричен генератор на бензин со воздушно ладење има моќност од 10KW, 12KW, 15KW и 18KW. Ве молиме слободно распрашајте се.

Види Детали
Пренослив дизел генератор 230/380V 7kw, дизел мотор со воздушно ладење 13 КС, електричен Пренослив дизел генератор 230/380V 7kw, дизел мотор со воздушно ладење 13 КС, електричен
06

Пренослив дизел генератор 230/380V 7kw, дизел мотор со воздушно ладење 13 КС, електричен

2023-12-27

Генераторскиот сет може да послужи како резервен извор на енергија. На пример, во случај на дефект на колото или неочекуван прекин на електричната енергија во претпријатијата или домаќинствата, генераторот може брзо да почне да обезбедува електрична енергија, обезбедувајќи нормално функционирање на производството и секојдневниот живот. Така, во производството на претпријатието и животот во домаќинството, генераторскиот комплет е многу важен како резервен извор на енергија.

Три суштински фактори за купување на генератор:

1. Пресметајте го напонот, фреквенцијата и моќноста на оптоварените електрични апарати;

2. Дали е привремена или долгорочна еколошка состојба;

3. Комуницирајте конкретни детали со менаџерот за продажба;

Види Детали
01020304

База и сертификација

EYC-30GF тивок дизел генератор од 30KW тест за тестирање

652f528n6j

Прикажи видео од работилницата за производство на дизел пумпа за вода со воздушно ладење

652f528lzf

Ouyixin 4-инчен бензински мотор пумпа за вода за тестирање на пумпа за отпадна вода, која пумпа голема брзина на проток

652f528o2c

Тест на главата на мобилната противпожарна пумпа со рачен подигнување

652f5284af

Последни вести

Ние им помагаме на клиентите во странство да обезбедат решенија за побарувачката, ревносно да ги решаваат практичните проблеми и да обезбедат производи со соодветен квалитет.

Сите вработени искрено очекуваат пријателска соработка со вас!

Ќе ја одржиме нашата одлична традиција и ќе бидеме во чекор со времето, со професионален услужен дух и ќе напредуваме за да ви обезбедиме одлична опрема, разумни цени и внимателни услуги.

Кликнете за распрашување