Leave Your Message
010203

Qendra e produkteve

01
01
Kulla e ndriçimit celular 7 metra ngritës me dorë, personalizimi sipas kërkesës Kulla e ndriçimit celular 7 metra ngritës me dorë, personalizimi sipas kërkesës
02

Kulla e ndriçimit celular 7 metra ngritës me dorë, personalizimi sipas kërkesës

2024-01-09

Drita e kullës me ngritje manuale të shtyllës elektromekanike Ouyixin përdor 4 njësi llamba me fuqi të vlerësuar 1000 W. Burimi i dritës mund të zgjedhë një llambë haloride metalike dhe një llambë LED. Kjo kullë ndriçimi ka 5 seksione, mund të ngrihet për 7 m. Kulla e dritës LED

Drita e kullës me ngritje manuale elektromekanike Ouyixin miraton gjeneratorin KOOP KDF6700 i cili fuqia nominale është 5 kw, voltazhi i vlerësuar është 220 V. Gjeneratorë të markave të tjera mund të personalizohen gjithashtu. Për shkak të rezervuarit të karburantit me kapacitet të madh, kjo kullë portative e dritës mund të punojë vazhdimisht për 10 orë. Kullë me dritë teleskopike me shtytje me dorë

Kulla e dritës zakonisht e lëvizshme përdoret për ndriçimin e natës në komuna, ura autostrada, porte, miniera, ndërtime të sektorit të ndërtimit dhe fusha të tjera, dhe gjithashtu e përshtatshme për riparime natën dhe skena të fatkeqësive. Kulla e dritës teleskopike me shtytje me dorë

Direku ynë vertikal dhe kullat kompakte të dritës kanë revolucionarizuar ndriçimin celular industrial. Lehtë për t'u instaluar, operuar dhe mirëmbajtur, kullat tona të dritës ofrojnë fuqi maksimale me një gjurmë minimale. Me kohë të zgjatura funksionimi dhe intervale shërbimi, veçori të sigurisë LED, mund t'u besohet produkteve tona për të maksimizuar kohën e përdorimit dhe kthimin e investimit tuaj.

Shiko Detail
01
01
RRETH USIwe

rreth nesh

Suzhou Ou Yixin elektromekanike Co., Ltd.

EUR Y CIN po kap modelin e ri të zhvillimit të ekonomisë së Kinës nga "cikli i madh ndërkombëtar" në "cikli i madh i brendshëm si trupi kryesor, ciklet e dyfishta vendase dhe ndërkombëtare promovojnë njëri-tjetrin", ne përdorim Internet + dhe mendimin e inovacionit në Internet, integrojmë më të mirën z zinxhirin e furnizimit në industri, merrni thelbin e tij, mësoni pikat e tij të forta dhe zhvilloni dhe rinovoni në mënyrë të pavarur produkte me cilësi të lartë. Të ofrojë shërbime reale me kosto efektive dhe të përshtatshme për tregjet fundore B dhe C; Duke përdorur përvojën profesionale dhe njohuritë e grumbulluara nga ekipi ynë në industri për shumë vite, ne ndihmojmë klientët të ofrojnë zgjidhje, të zgjidhin problemet reale dhe të sigurojnë cilësinë e duhur të produkteve.

shikoni më shumë

Rasti ynë

654c8573sx
Pajisje me cilësi të lartë
Aktualisht, Ouyixin Electromechanical ka marrë patenta të shumta, certifikim të të drejtës së autorit dhe markës tregtare të kompanisë, si dhe prokurimit të furnizuesit të shkëlqyer, produkteve të kursimit të energjisë dhe mbrojtjes së mjedisit, markës së pavarur të inovacionit dhe certifikatave të shumta nderi të nivelit 3A.
Kontaktoni

Produkt me shitje të nxehtë

Gjeneratori me naftë 10 KW i Ouyixin Electromechanical, pompa e ujit me ngritje të lartë dhe fari i lëvizshëm janë produktet kryesore që do të promovohen në vitin 2023, me avantazhe të tilla si zhurma e ulët, transportueshmëria, inteligjenca dhe ruajtja e energjisë.
01020304

Baza dhe certifikimi

Video testimi EYC-30GF Gjeneratori i heshtur me naftë 30KW

652f528n6j

Shfaq videon e punëtorisë së prodhimit të pompës së ujit me naftë të ftohur me ajër

652f528lzf

Pompë uji me motor benzine Ouyixin 4 inç Makinë testuese e pompës së ujërave të zeza që pompon shpejtësi të madhe rrjedhjeje

652f528o2c

Testi i kokës i pompës së zjarrit celular me ngritës të dorës

652f5284af

Lajmet e fundit

Ne ndihmojmë klientët jashtë shtetit në ofrimin e zgjidhjeve të kërkesës, zgjidhjen me zell të problemeve praktike dhe sigurimin e produkteve të cilësisë së duhur.

Të gjithë punonjësit presin sinqerisht bashkëpunimin miqësor me ju!

Ne do të mbajmë traditën tonë të shkëlqyer dhe do të vazhdojmë me kohën, me një frymë shërbimi profesional dhe do të vazhdojmë përpara për t'ju ofruar pajisje të shkëlqyera, çmime të arsyeshme dhe shërbime të menduara.

Klikoni për hetim