Leave Your Message
010203

Pusat Produk

01
01
01
01
ABOUT USiwe

babagan awake dhewe

Suzhou Ou Yixin electromechanical Co., Ltd.

EUR Y CIN ngrebut pola pangembangan anyar ekonomi China saka "siklus gedhe internasional" kanggo "siklus gedhe domestik minangka awak utama, siklus dobel domestik lan internasional ningkataké siji liyane", kita nggunakake Internet + lan pamikiran inovasi Internet, nggabungake sing paling apik. rantai pasokan z ing industri, njupuk inti, sinau kekuwatane, lan kanthi mandiri ngembangake lan nggawe inovasi produk sing berkualitas tinggi. Kanggo nyedhiyakake layanan sing efektif lan trep kanggo pasar akhir B lan C; Nggunakake pengalaman profesional lan kawruh akumulasi dening tim kita ing industri kanggo akèh taun, kita bantuan pelanggan kanggo nyedhiyani solusi, ngatasi masalah nyata, lan njamin kualitas tengen produk.

ndeleng liyane

Kasus Kita

654c8573sx
peralatan kualitas dhuwur
Saiki, Ouyixin Electromechanical wis entuk pirang-pirang paten, hak cipta perusahaan lan sertifikasi merek dagang, uga pengadaan supplier sing apik, produk hemat energi lan perlindungan lingkungan, merek inovasi independen, lan sertifikat kehormatan tingkat 3A.
Hubungi

Produk Hot Selling

Generator diesel 10KW Ouyixin Electromechanical, pompa banyu angkat dhuwur, lan mercusuar seluler minangka produk utama sing bakal dipromosikan ing taun 2023, kanthi kaluwihan kayata gangguan swara, portabilitas, intelijen, lan konservasi energi.
01020304

Basis lan sertifikasi

EYC-30GF Silent Diesel Generator 30KW Test Run Video

652f528n6j

Tampilan video bengkel produksi pompa banyu diesel berpendingin udara

652f528lzf

Ouyixin 4-inch mesin bensin pump banyu limbah pump mesin test pumping tingkat aliran gedhe

652f528o2c

Test Kepala Hand Lift Mobile Fire Pump

652f5284f

Warta paling anyar

Kita ngewangi pelanggan jaban rangkah nyedhiyakake solusi sing dikarepake, kanthi tekun ngrampungake masalah praktis, lan njamin produk kanthi kualitas sing cocog.

Kabeh karyawan kanthi tulus ngarepake kerjasama sing ramah karo sampeyan!

Kita bakal njunjung tradisi kita apik banget lan tetep karo wektu, karo semangat layanan profesional, lan maju kanggo nyedhiyani sampeyan karo peralatan banget, prices cukup, lan layanan wicaksana.

Klik kanggo pitakonan