Leave Your Message
010203

Puseur produk

01
01
01
01
Ngeunaan USiwe

tentang Kami

Suzhou Ou Yixin electromechanical Co., Ltd.

Eur Y CIN ngarebut pola pangwangunan anyar ékonomi Cina tina "siklus hébat internasional" pikeun "siklus hébat domestik salaku awak utama, siklus ganda domestik jeung internasional ngamajukeun silih", urang ngagunakeun Internet + jeung pamikiran inovasi Internet, ngahijikeun pangalusna. ranté suplai z di industri, nyandak hakekat na, diajar kaunggulan na, sarta mandiri ngamekarkeun tur innovate produk kualitas luhur. Nyadiakeun jasa nyata ongkos-éféktif jeung merenah pikeun tungtung B jeung C tungtung pasar; Ngagunakeun pangalaman profésional sarta pangaweruh akumulasi ku tim kami di industri salila sababaraha taun, urang mantuan konsumén nyadiakeun solusi, ngajawab masalah nyata, sarta mastikeun kualitas katuhu produk.

nempo leuwih

Kasus Kami

654c8573sx
parabot kualitas luhur
Ayeuna, Ouyixin Electromechanical geus diala sababaraha patén-patén, hak cipta parusahaan jeung sertifikasi dagang, kitu ogé ngayakeun supplier unggulan, hemat energi jeung produk panyalindungan lingkungan, brand inovasi bebas, sarta sababaraha sertipikat ngahargaan tingkat 3A.
Ngahubungan

Hot Jual Produk

Generator solar 10KW Ouyixin Electromechanical, pompa cai angkat tinggi, sareng mercusuar mobile mangrupikeun produk konci anu bakal dipromosikeun di 2023, kalayan kaunggulan sapertos noise rendah, portabilitas, intelegensi, sareng konservasi énergi.
01020304

Dasar sareng sertifikasi

EYC-30GF Silent Diesel generator 30KW Test Run Video

652f528n6j

Témbongkeun video tina hawa-tiis bengkel produksi pompa cai solar

652f528lzf

Ouyixin 4 inci mesin béngsin pompa cai kokotor pompa mesin test ngompa laju aliran badag

652f528o2c

Kepala Test of Hand Angkat Mobile Seuneu Pompa

652f5284af

Bérita paling énggal

Urang mantuan konsumén luar negeri dina nyadiakeun solusi paménta, rajin ngarengsekeun masalah praktis, sarta mastikeun produk kualitas luyu.

Sadaya karyawan tulus ngarepkeun kerjasama anu ramah sareng anjeun!

Kami bakal ngadukung tradisi anu saé sareng nuturkeun jaman, kalayan sumanget jasa profésional, sareng maju pikeun nyayogikeun anjeun alat anu saé, harga anu wajar, sareng jasa anu bijaksana.

Klik pikeun panalungtikan